A legteljesebb magyar LinkedIn tréning a hatékony álláskereséshez és személyesmárka-építéshez
olyan tudatos karrierépítőknek, akik
 • nemcsak jók akarnak lenni, hanem jónak is akarnak látszani (és láthatóbbá válnának a piacon)
 • gyorsabban és célzottabban helyezkednének el (és szeretnék, hogy a HR-esek „mind őt akarják”)
 • válogatni akarnak a jobbnál jobb állások közül (és tudatosan irányítanák azt, hogy merre megy az életük) 
LEGYÉL TE A KÖVETKEZŐ SIKERSZTORI:
Tanuld meg, hogyan tudod az eredményeidet úgy megmutatni LinkedInen, hogy a HR-esek folyamatosan levadásszanak téged – és végre te válogass az állásajánlatok közül.
Ez az egyetlen ok, amiért még nem álmaid munkahelyén dolgozol
Megfigyeltem valamit az elmúlt 4 és fél év alatt, miközben többszáz álláskeresőnek segítettem elhelyezkedni.

A legtöbben azért rekedtek meg a karrierjükben, mert nem tudják elég hatékonyan megmutatni azt, hogy a szaktudásuk mennyit ér.
 • „Láthatatlan vagyok.”
 • ​„Önbizalomhiány miatt úgy érzem, hogy máshol nem lennék elég jó.”
 • ​„Nem vagyok tisztában a munkám értékével.”
Ha megmutatnám az önéletrajzukat, azt gondolnád, hogy értük versengenek a cégek és bármekkora fizetést kérhetnének.

Mégsem versengenek a cégek.

Mégsem kérik el azt a fizetést, amit megérdemelnének.

Bezárva érzik magukat a saját életükbe és azt látják, hogy a cégüknél az tör előre, akinek „legnagyobb a szája” – vagy aki a legerősebben könyököl.

Itt valami nagyon súlyos gond van. 
Soha, sehol, senki nem mondta nekünk, hogy az álláskeresés nem „keresés” – hanem kőkemény értékesítés
Sem az iskolában, sem az egyetemen, sem az állásinterjúkon nem figyelmeztettek arra, hogy „Gellértkém, itt most neked el kell adnod magad nekünk.” 

Szerintem neked sem mondtak ilyet. 
Van, aki erre magától ráérez – ők azok, akik rakétaként emelkednek a céges ranglétrán, mert tudják, hogyan mutassák be az értékeiket és az eredményeiket.

Az életed és a boldogságod túl fontos ahhoz, hogy a sikeredet a szerencsés megérzésekre bízd: ha te akarod irányítani a karriered, akkor tudatosan kell értékesítened a szakmai tudásod. 
De ez nem ilyen egyszerű:
Az értékesítők egy életen át tanulják ezt az igen nehéz szakmát. És ha nem értékesítőként dolgozol, valószínűleg egy új pozíció megszerzéséért nem szeretnéd a sales csínját-bínját kitanulni.

Jó hírem van: nem is kell.

Neked célirányosan kell a téged érintő részterületeket tökélyre fejlesztened: 
 • hogyan kerülj a HR-esek szeme elé (és hogyan tedd magad láthatóvá a piacodon)
 • ​hogyan fordítsd le a szakmai tapasztalataidat egy olyan izgalmas LinkedIn-profilra, hogy szinte biztosan interjúra hívjanak
Ez a kurzus a LinkedIn-t beállításról beállításra mutatja meg neked (és válaszolja meg a közben felmerülő összes kérdésed), majd pedig mintaleveleket és álláskeresésre optimalizált értékesítési folyamatot ad a kezedbe, hogy ezentúl ne csak jelentkezz egy állásra, hanem lényegében az állásinterjúra is meghívd saját magad :)

A végeredmény az, hogy kis túlzással ahhoz a céghez kerülhetsz be, amelyikhez csak szeretnél.
Az álláskeresés játékszabályait újraírták: a HR-esek már a LinkedInen keresnek téged. De vajon téged találnak meg? 
Amikor e sorokat írom neked, akkor a MOL Group a Professionön éppen 40 állást hirdetett meg – LinkedInen viszont 212-őt.

Ha nincs aktív és profi jelenléted LinkedInen, akkor a piac nagy része neked elérhetetlen marad.

A cégek azért fókuszálnak a LinkedIn-re, mert gyorsabb, hatékonyabb és olcsóbb. (Egy hagyományos álláshirdető oldalon 80-150 ezer forintba kerül nekik egyetlen pozíció meghirdetése, a LinkedIn fizetős verziója ehhez képest filléres. No és több mint 1,1 millió magyar felhasználó van az oldalon.) 
A CV SHARK BEMUTATJA:
ÁLLÁSKERESÉS LINKEDINEN TRÉNING
- minden, amit egy álláskeresőnek a LinkedIn-ről tudnia kell -
Az online kurzus 4 modulja lépésről lépésre vezet téged végig a beállításokon (az összesen!), miközben minden felmerülő kérdésedre választ kapsz. A videókat online éred el, így tehát bárhányszor és bárhonnan visszanézheted az anyagokat, fél évig korlátlan hozzáférést kapsz.

Jelenleg ez a legrészletesebb magyar nyelvű kurzus a LinkedInről, amellyel garantáltan eredményeket érhetsz el. 
„Gellért, ezek hatalmas állítások, hogyan lehetsz ebben ennyire biztos?”
 • A kutatómunkát 4 éve csinálom hozzá. Az ügyfeleimmel közös munka természetes része a LinkedIn, így több száz ember kérdéseit gyűjtöttem össze (mindegyikük álláskereső), majd válaszoltam meg.
 • ​Megvettem közel az összes magyar nyelven elérhető LinkedIn-képzést, megnéztem és kijegyzeteltem őket.
 • ​A tréninganyagon több mint 4 éve dolgozom (tematika kicsiszolása, videó forgatás, utómunka), hogy úgy legyen a lehető legsűrűbb, hogy közben mindenre kiterjedő is. (Így a perc / információ arány kimagasló, nincsenek üresjáratok.)
 • ​Nemcsak a saját tapasztalataimra építettem, hanem bevontam fejvadász- és HR-es ismerősöket is.
 • ​Úgy megtanultam a felületet, hogy talán felvennének a LinkedIn-hez :) (elolvastam az összes segédanyagot és magyarázatot, feltúrtam a fórumokat és utánamentem a legeldugottabb menüpontoknak és beállításoknak is.)
És ez még csak az, amit jelenleg megkapsz.

De nekem az az érdekem, hogy a jövőben is elégedett maradj, ezért ha a LinkedIn frissül… vagy új kérdést találok, akkor a kurzus anyagát frissíteni fogom. A hozzáférésed tartalmazni fogja az új részeket is (mindenféle további díj nélkül).
AZ ÁLLÁSKERESÉS LINKEDINEN TRÉNING TARTALOMJEGYZÉKE
TEMATIKA
I. Modul - A LinkedIn stratégiai szerepe
E rész végére érve lesz egy átfogó képed, hogy hogyan működik ma az álláspiac (és miért olyan fontos a LinkedIn). Minden hatékony értékesítés piackutatással kezdődik: a kurzus nemcsak megmutatja, hogy pontosan mit csinálj – hanem megérted azt is, hogy „mi ennek az egésznek az értelme”.

Ahogy nézed a videókat, elkezd megnőni az önbizalmad, mert az álláskeresők között kimagasló rálátásod lesz az álláspiac háttérfolyamataira.
II. Modul - Az optimalizált LinkedIn-profil létrehozása
Az önéletrajzodat átültetjük egy olyan erős profillá, hogy legszívesebben te is azonnal felvennéd saját magad.

A kurzus eredményeket garantál: egyre több keresésben jelensz majd meg, megnő a láthatóságod és elérhetsz olyan állásokat, amelyek (most még) számodra láthatatlanok. Ezeket az eredményeket azért tudom garantálni neked, mert 4 év alatt sikerült kitapasztalnunk, hogyan kell keresőoptimalizálni egy LinkedIn-profilt (hogy pontosan azokra a kifejezésekre jelenj meg, amelyekre a te szakterületeden keresgélő HR-es is rákeres), milyen beállításokkal tudod növelni a láthatóságodat és hogyan tudod vonzón, tűpontosan és eredményesen megmutatni az értékeidet.

Azt fogod észrevenni, hogy egyre több HR-es keres meg téged érdeklő állásajánlatokkal. 
III. Modul - Álláskeresés LinkedInen
Mostantól te döntesz, hogy hová kerülsz be. Több itt bemutatott stratégia komoly versenyelőnyt ad neked, mert jelenleg maroknyi ember alkalmazza őket (én és az ügyfeleim fejlesztettük ki, máshol nem láttam még alkalmazni).

Megtudod, hogy mi az a lépéslista, amin érdemes végigmenned, hogy biztosan észrevegyenek téged a kiszemelt cégnél – ezután meglátod, hogyan tudod a hagyományos jelentkezési útvonalakat megkerülve betenni a lábad egy céghez.

Ebben a részben találsz küldhető mintaleveleket (minimális átírással máris röpülhet a kiszemelt HR-es felé!), meggyőzési technikákat és értékesítési stratégiákat. A korábbi ügyfeleimre hivatkozva állítom: megnő az önbizalmad, ahogy ráébredsz arra, hogy milyen kelendő a tudásod.

És a legjobb: a HR-esek imádni fognak, mert az ő munkájukat is megkönnyíted, ha ezeket a stratégiákat alkalmazod.
IV. Modul - Így építs kapcsolatokat - Networking LinkedInen
 Ismerd meg a networking „íratlan” szabályait és használd ki a kapcsolatépítésben rejlő lehetőségeket! (Mindezt az ismerőseid zaklatása nélkül.)

A tréning megmutatja, hogyan tedd be a lábad az ajtón, hogy érd el az elérhetetlennek tűnő szakembereket is, illetve hogy használd a kapcsolatokban rejlő lehetőségeket, még akkor is, ha neked most még nincsenek kapcsolataid.

A networking nem csak a következő állásodhoz segíthet hozzá, de megágyaz a következő évek még nagyobb sikereinek is.
V. Modul - Haladó személyes márkaépítés és tartalommarketing
V. Modul - Haladó személyes márkaépítés és tartalom-marketing
Nem csak az önéletrajzodban kell profinak lenned – hanem a HR-es fejében is.

Amint profin kezeled a LinkedInt és megtöltöd tényleges szakmai tartalommal, úgy egy értő HR-es azonnal látni fogja, hogy komoly jelölt vagy és tudatosan alakítod a személyes márkád. Ezzel azért nyersz hatalmasat, mert ez azt sejteti, hogy a munkádat is hasonló igényességgel végzed majd. Ez pedig nem meglepő módon több interjú lehetőséget fog majd érni.
VI. Modul - Gyorsítósáv - a tréning 67 percben
A képzésanyagból készítettem egy 1 óra 7 perces változatot, amellyel a legfontosabb beállításokon és teendőkön átszaladhatsz – tehát, ha nagyon kevés időd van, de szeretnél látványos eredményeket, akkor ezzel a videóval indulj, később pedig finomhangolsz, amikor lesz időd.
Erdőssy Gellért
Erdőssy Gellért a CV Shark alapítója és ügyvezetője, LinkedIn szakértő, Magyarország első számú professzionális szakmai önéletrajz írója. Küldetése, hogy mindenki ráeszméljen a saját egyediségére, hogy aztán tudatosan alakíthassa a karrierjét és olyan állásban dolgozhasson, ahol kiemelkedőt képes alkotni.

Gellért az elmúlt években létrehozott egy gyakorlatias, megbízható és mindenki számára működő álláskeresési módszertant, amivel többezer embernek segített a munkahelyi előrelépésben és az állásváltásban. Gyakori előadója állásbörzéknek, konferenciáknak és szakmai rendezvényeknek. Az elmúlt években számos meghatározó piaci szereplővel dolgozott együtt.
Ilyen eredményekre számíthatsz, ha a képzés tudásanyagát a gyakorlatba ülteted
Az új vonzó és keresőoptimalizált profilod miatt egyre több HR-es ír rád. Ezek releváns, izgalmas és a tudásodat tükröző állásajánlatok lesznek, mert végre meg tudod mutatni a valódi értékedet. Ezzel a „passzív álláskeresésed” megerősödik.

Ha aktívan keresel állást, akkor az erős profilod kiemel téged az álláskeresők tömegéből – és sokkal láthatóbbá tesz téged a HR-esek szemében. (Ez azért fontos, mert sosem tudhatod, hogy egy pozícióra 10 vagy épp 300 jelentkező van.)

Az álláskeresésnek van olyan része, ami szinte lemérhetetlen: nem tudom megjósolni, hogy pontosan hány új lehetőséged lesz, mert ez függ a piactól (kereslet-kínálat), tőled (a tapasztalati szintedtől), a beletett munkádtól és az iparágadtól is. 
Amit garantálni tudok:
 • ​több ember látja a profilod és láthatóvá válsz a piacodon (a keresőoptimalizálás és a beállítások miatt)
 • ​több keresésben fogsz feltűnni
 • ​több lehetőség kerül eléd (megnyílnak „rejtett állások”, HR-esek közvetlenül rád írnak)
 • ​jobb arányban hívnak be interjúra (ezt az átadott stratégiák garantálják)
 • ​gyorsabban tudsz elhelyezkedni
 • ​akkor is találsz benne új infót, ha már évek óta használod a LinkedInt (lefuttattam néhány „hardcore” LinkedIn-felhasználón és ők is kaptak újat – tegyél te is egy próbát)
Ilyen eredményekre számíthatsz, ha a képzés tudásanyagát a gyakorlatba ülteted
Több, mint 4 éve dolgozom ezen az oktatóanyagon: a tudásanyagot ügyfeleimnél újra… és újra… és újra… (és újra) sikerrel alkalmazzuk. 100%-ig biztos vagyok benne, hogy a megvalósítás során egyre szebb eredményeket fogsz elérni, ahogy haladsz (lsd. amit felsoroltam az előbb).

És mivel ennyire biztos vagyok a képzésanyagban… és fontos nekem a hosszú távú elégedettséged… ezért az első 60 napra pénzvisszafizetési garanciát kapsz. (Ez azt jelenti, hogy ha bármilyen okból úgy érzed, hogy ez az oktatóanyag nem azt adta, amit vártál, akkor visszakapod a vételárat.)
Nézd: én teljesen biztos vagyok az oktatóanyag minőségében és a te sikeredben. Azt szeretném, ha te is teljesen biztos lehetnél mind a minőségben, mind a saját sikeredben. 
Ilyen eredményekre számíthatsz, ha a képzés tudásanyagát a gyakorlatba ülteted
Az új vonzó és keresőoptimalizált profilod miatt egyre több HR-es ír rád. Ezek releváns, izgalmas és a tudásodat tükröző állásajánlatok lesznek, mert végre meg tudod mutatni a valódi értékedet. Ezzel a „passzív álláskeresésed” megerősödik.

Ha aktívan keresel állást, akkor az erős profilod kiemel téged az álláskeresők tömegéből – és sokkal láthatóbbá tesz téged a HR-esek szemében. (Ez azért fontos, mert sosem tudhatod, hogy egy pozícióra 10 vagy épp 300 jelentkező van.)

Az álláskeresésnek van olyan része, ami szinte lemérhetetlen: nem tudom megjósolni, hogy pontosan hány új lehetőséged lesz, mert ez függ tőled (a tapasztalati szintedtől), a beletett munkádtól és az iparágadtól is. 
Amit garantálni tudok:
 • ​több ember látja a profilod és láthatóvá válsz a piacodon (a keresőoptimalizálás és a beállítások miatt)
 • ​több keresésben fogsz feltűnni
 • ​több lehetőség kerül eléd (megnyílnak „rejtett állások”, HR-esek közvetlenül rád írnak)
 • ​jobb arányban hívnak be interjúra (ezt az átadott stratégiák garantálják)
 • ​gyorsabban tudsz elhelyezkedni
 • ​akkor is találsz benne új infót, ha már évek óta használod a LinkedInt (lefuttattam néhány „hardcore” LinkedIn-felhasználón és ők is kaptak újat – tegyél te is egy próbát)
Ilyen eredményekre számíthatsz, ha a képzés tudásanyagát a gyakorlatba ülteted
3 éve dolgozom ezen az oktatóanyagon: a tudásanyagot ügyfeleimnél újra… és újra… és újra… (és újra) sikerrel alkalmazzuk. 100%-ig biztos vagyok benne, hogy a megvalósítás során egyre szebb eredményeket fogsz elérni, ahogy haladsz (lsd. amit felsoroltam az előbb).

És mivel ennyire biztos vagyok a képzésanyagban… és fontos nekem a hosszú távú elégedettséged… ezért az első 60 napra pénzvisszafizetési garanciát kapsz. (Ez azt jelenti, hogy ha bármilyen okból úgy érzed, hogy ez az oktatóanyag nem azt adta, amit vártál, akkor visszakapod a vételárat.)

Nézd: én teljesen biztos vagyok az oktatóanyag minőségében és a te sikeredben. Azt szeretném, ha te is teljesen biztos lehetnél mind a minőségben, mind a saját sikeredben. 
Meg tudod tanulni mindezt a kurzus nélkül is?
Az anyag kb. 60%-át idővel máshonnan (a kurzus nélkül) is megtanulhatnád. (Ahogy a ruhád megvarrását is megtanulhatod, ha rászánsz 1,5 évet. De sokkal egyszerűbb és kényelmesebb készen megvenni.)
Idő- és költséghatékonyabb, ha a tananyagot minél hamarabb a gyakorlatba ültetve elkezded megpályázni a karriered következő lépcsőfokát jelentő állásokat. Az állásváltással járó magasabb fizetésed többszörösen fedezni fogja a tanfolyam árát – és az új életed élvezésével töltöd az időt, nem azzal, hogy az én életpályámat bejárva begyűjtsd a több száz ügyfél több tucat kérdését, éveket rászánva lekutasd és kitapasztald a LinkedInt és kikísérletezd mindazokat, amiket a tananyaggal készen és azonnal megkapsz.

A kurzus 40%-a olyan saját fejlesztésű stratégia, kitapasztalt megkeresési levélminta és bevált értékesítési folyamat (álláskeresésre szabva), amit nem tudsz „kigúglizni” sehonnan, mert én és az álláskeresőim fejlesztettük ki és teszteltük hatékonnyá. 
Meg tudod tanulni mindezt a kurzus nélkül is?
Az anyag kb. 60%-át idővel máshonnan (a kurzus nélkül) is megtanulhatnád. (Ahogy a ruhád megvarrását is megtanulhatod, ha rászánsz 1,5 évet. De sokkal egyszerűbb és kényelmesebb készen megvenni.)

Idő- és költséghatékonyabb, ha a tananyagot minél hamarabb a gyakorlatba ültetve elkezded megpályázni a karriered következő lépcsőfokát jelentő állásokat. Az állásváltással járó magasabb fizetésed többszörösen fedezni fogja a tanfolyam árát – és az új életed élvezésével töltöd az időt, nem azzal, hogy az én életpályámat bejárva begyűjtsd a több száz ügyfél több tucat kérdését, éveket rászánva lekutasd és kitapasztald a LinkedInt és kikísérletezd mindazokat, amiket a tananyaggal készen és azonnal megkapsz.

A kurzus 40%-a olyan saját fejlesztésű stratégia, kitapasztalt megkeresési levélminta és bevált értékesítési folyamat (álláskeresésre szabva), amit nem tudsz „kigúglizni” sehonnan, mert én és az álláskeresőim fejlesztettük ki és teszteltük hatékonnyá. 
A szabadság beárazhatatlan.
Az Álláskeresés LinkedInen tréning időkorlát nélküli hozzáférése pedig mindössze:
99,990 Ft
(Részletfizetés esetén fizetendő: 110,000 Ft)
Az eredményeidet és az elégedettségedet 
60 napos pénzvisszafizetési garanciával védem
A folyamatosan bővülő képzéscsomagot mindössze 99 990 Ft-ért tudod megszerezni örökös korlátlan hozzáféréssel – és természetesen eléred a későbbi frissítéseket is.

Ha a szívemre teszem a kezem, akkor bevallhatom: nem a LinkedIn a legfontosabb. És nem is az álláskeresés.

Ezeket én eszköznek tekintem, amellyel elérhetjük azt, amit valóban akarunk. Ez pedig a szabadság.

A kurzus legnagyobb értékének azt tartom, hogy felszabadít téged. Lehet, hogy az agyaddal tudod, hogy lennének lehetőségeid, válthatnál jobb pozícióra és megszerezhetnéd a vágyott fizetési szintet.

Viszont egészen más az, amikor erre rádöbbensz. Amikor úgy kelsz fel, hogy 3 HR-es releváns állásajánlata vár az üzeneteid között. Amikor szembesülsz azzal, hogy a stratégiát használva tényleg visszaír a cég és interjúra hívnak. Amikor észreveszed azt, hogy visszakaptad az irányítást a sorsod felett.

Szabadság.

Nem tudom megjósolni, hogy te pontosan miket fogsz megélni, amikor ez a tudásanyag, az erősebb LinkedIn-profilod és az értékesítési stratégiák kinyitják neked a világot. Remélem és szurkolok, hogy azt a vad, magabiztos és mindent elsöprő szabadságélményt éld át, amit én is átéltem – és amit oly sok ügyfelem átél.

Mintha feljönnél a víz alól… vagy kiszabadulnál egy ketrecből… vagy végre lekerülne szemedről a hályog.

Szavakkal leírhatatlan eufória.

Ez az, amihez szeretnélek téged hozzásegíteni a képzéssel. 
Másoknak ennyire tetszett a LinkedIn-es tananyag
"Én azért mondtam neked, hogy egyébként nagyon hálás vagyok mert tényleg napi 1-2 ember rámír. Az a durva, hogy az elején kerestek Magyarországról mint az állat és most meg már Brüsszel, Németország, meg London, meg ilyen helyekről írnak. Minden helyről megtalálnak. Azt vettem észre, hogy általánossá váltam külföldön is, hogy hívogatnak…Nagyon ütős a Linkedin. Garantálom, hogy eddig azért nem vettek fel olyan helyre, mint amit akartam, mert így az igazán jó helyeket meg sem kaptam. Korábban is tökre beállítottam a dolgokat, de egyszerűen nem kaptam ilyen kereséseket mint most. Szóval nagyon sokat segített a Linkedin. Szerintem ez hosszú távra is jó lesz."

"Habár régóta dolgoztam a LinkedIn profilom optimalizálásán, Gellért segítségével már egy hét alatt sikerült elérnem, hogy a számomra érdekes keresési találatok száma megsokszorozódjon és napi szinten elkezdjenek a HR-es szakemberek bombázni számomra tényleg releváns szoftveres ajánlatokkal. Ezt a tényt egy másik programozó ismerősöm is megerősítette, aki szintén Gellértel dolgozott." 

“A linkedin az egyszerűen egy csoda.”

"Csak kicsit dolgoztam a LinkedIn profilomon és máris jött egy megkeresés...ez nagy önbizalmat és motivációt adott, hogy érdemes ezt csinálni."

"Képzeld megcsináltam a Linkedint és még csak kb. 60%-on vagyok készen azzal, amit beszéltünk, de már most megkerestek."
GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK
Tudnál tanácsot adni arra vonatkozóan, hogy ha ma belevágok, akkor milyen ütemezésben érdemes adagolni/beosztani magamnak a videós tréning feldolgozását?

Természetesen igen. Minden tréningrésztvevő üdvözlő emailt kap, ami tartalmazza a tréninggel kapcsolatos fontos tudnivalókat (fontos linkek gyűjteményét, videók javasolt feldolgozási sorrendjét stb.).

A csatlakozást követően egyértelmű lépéseket kell követni a célok elérése érdekében. Nincsenek bizonytalan pontok, a tananyag jó értelemben szájbarágós. A visszajelzések alapján a rövid videók különösen könnyűvé teszik a haladást.

Miért pont a te tréningedet vegyem meg?

Gyakori előadója vagyok állásbörzéknek és konferenciáknak, céges LinkedIn tréningeket tartok, illetve a legjobb fejvadászok is engem ajánlanak LinkedIn témában. Ha ez esetleg még nem lenne elég meggyőző, akkor jöjjenek az eredmények: csak nézz szét ezen az oldalon és rögtön hadseregnyi okod lesz engem választani.

4 évvel a start után, mit gondolsz, miért merek még mindig teljeskörű pénz-visszafizetési garanciát vállalni tananyagra?

Szeretném magam előtt látni, hogy a tréning miként fest az én részemről? Mennyi időt kell a képzéssel foglalkoznom?

A lényegi részeken 3-4 óra alatt végig lehet menni, de természetesen a teljes tananyag feldolgozása és gyakorlatba ültetése több időt vesz igénybe. Nem szeretnék valótlant ígérni, a tréninggel foglalkozni kell, de az eredmények bőven kárpótolni fognak a befektetett munkáért.

Nézd meg az oldalon található visszajelzéseket és nyugtasd meg magad az eddigi tréning résztvevők sikereivel.

Több ügyfelem kevesebb, mint egy hét alatt ért el kézzelfogható eredményt a LinkedIn segítségével. A CV Shark-os módszertant használva neked is minden esélyed megvan erre.

Mi lesz, ha a munkahelyemen észreveszik, hogy szerkesztem a LinkedIn profilom?

Szerencsére van lehetőség radar alatt maradni. Ezzel a témával több alkalommal is foglalkozunk a tréning során. Nem kell aggódnod, megfelelő megoldást kapsz erre a kérdésre a tananyagban.

Milyen hamar lehet ennek eredménye?

Az átlag tréning résztvevő pár hét alatt már érdemi változásokat tapasztal (keresési találatok, profira érkező forgalom, SSI, HR-es megkeresések stb.) vonatkozásában.

De olyan is volt, hogy néhány nap alatt már eredményt érünk el - a rekord kevesebb, mint 2 nap volt (itt az ügyfelem a változtatások következtében kapott érdemi fejvadászos megkeresést, ahova egyébként később sikeresen el is helyezkedett).

Természetesen az eredmények nagyban függnek attól, hogy mennyi munkát tesz valaki bele a gyakorlati kivitelezésbe/végrehajtásba, és hogy objektív értelemben mennyire eladható a piacon a keresleti és kínálati viszonyok függvényében. Csodák nincsenek, de a realitásból kihozzuk a maximumot.

Arra vonatkozóan milyen infóid vannak, hogy egy HR-es hogyan kezd el keresni, beüt kulcsszavakat és úgy elkezd keresgélni?

Erre a kérdésre részletes választ adok a tréning keresőoptimalizálással foglalkozó videóiban.

Van-e arra vonatkozóan tanács, hogy hogyan lehet egy, a nemzetközi színtérre is kikacsintó profilt létrehozni?

Versenyképes a megközelítés a nemzetközi színtéren is. Az ügyfeleim gyakran kapnak megkereséseket, illetve sikerrel helyezkednek el külföldön a CV Shark-os módszertant használva. Ilyen visszajelzéseket itt az oldalon is olvashatsz.
© 2016-2022 Minden jog fenntartva Erdőssy Gellért
Ez az oldal nem része a Facebook weboldalnak vagy Facebook Inc.-nek. Ez a weboldal nem támogatott a Facebook által semmilyen formában. A FACEBOOK a Facebook Inc. bejegyzett márkaneve.

FONTOS: A weboldalon látott eredmények nem átlagosak. Ezek az eredmények azoké a sikeres tanulóké / ügyfeleké, akik beletettek a szükséges munkát az álláskeresésbe és a LinkedIn-be. Semmi nem garantálja a sikeredet, ha nem kezdesz el dolgozni érte.