Erről most sajnos lemaradtál... A tréning MEGTELT!
A következő csatlakozási lehetőség várhatóan 2022 elején lesz majd.

A CV SHARK BEMUTATJA:
VÉRPROFI INTERJÚ
TESZTELD MAGAD gyakori INTERJÚ HELYZETEKBEN,
CSISZOLJ A KOMMUNIKÁCIÓDON
ÉS VÁLJ
Az állásinterjú
MESTERÉVÉ
TEMATIKA
Mi lenne, ha kapnál egy olyan formulát, amivel instant szimpátiát ébresztesz és bizalmat keltesz az interjúztatókban?

Pszichológiailag bizonyított kommunikációs eszköztárat állítunk hadrendbe a tökéletes első benyomásért.
Végigvesszük az összes gyakori interjú kérdést és kialakítjuk a rád szabott legjobb válaszokat.

Vajon, hogy alakulnának az interjúid, ha minden kérdésre lenne tökéletes válaszod?
Hajlamos vagy a pánikolásra? Zavarba tudsz jönni? Túlizgulod? Leblokkolsz? ÖÖÖ-zöl, vagy akadozik a beszéded?

Itt a vége: örökre leszámolunk ezekkel. Az elméleti tudáson túl éles interjúrutint is szerzel a szimulációk során. Biztonságos környezetben gyakorolhatod rutinossá magad.
Tudni fogod hogy nézz utána a cégnek, illetve miként elemezd az álláskiírást. Lehetővé tesszük, hogy kiküszöböld az amatőr hibákat és profiként interjúzz.

A tudatos felkészülés és stratégiai tervezés utcahosszanyi előnyt biztosít majd az interjúk során.
Ennél a résznél érezni fogod, hogy megtérült a tréningbe fektetett pénzed.

Tűzvonalban tesztelt mágikus mondatok és pszichológiailag bizonyított meggyőzéstechnikai fogások szavatálják, hogy legközelebb legalább 5-10%-kal többért helyezkedj el.
Odaadom többezer hideghívás és többszáz személyes tárgyalás értékesítési tapasztalatát. 10,000+ óra tudásának esszenciája cenzúramentesen.

Ha már magabiztosan interjúzol, akkor itt a lehetőség, hogy mesterré válj.
A TRÉNING FELÉPÍTÉSE
[FONTOS INFÓK]
Közkívánatra ÉLŐ-ben haladunk végig az anyagon egy online videókonferencia sorozat keretében.

A közös munka 6 kijelölt napon, napi 2-2.5 órában, online Zoom videóhívásban fog zajlani. Nagyjából 45 perc előadás, majd interaktív kérdezz-felelek, illetve szimuláció/gyakorlás jut minden alkalomra.

A tréning kiscsoportos, így garantálva van, hogy biztosan elég időd legyen gyakorolni/kérdezni. Ráadásul, a 6 db kijelölt tréningnapon felül, a tréninget követően további 2 gyakorló alkalmat is biztosítok.

A prezentációkhoz és a rögzített nyers videókhoz a tréninget követően 3 hónapig hozzáférsz egy profi e-learning felületen keresztül. Így, ha úgy alakulna, hogy valamelyik alkalomra nem tudsz jönni, akkor sem maradsz le semmiről.

Az élő alkalmak időpontját közösen egyeztetjük majd. A korábbi tapasztalatok alapján várhatóan hétköznap kora estékre számíthatsz.

A következő tréning várhatóan 2022 elején startol majd.
Legalább ennyi idő van még hátra van a jelentkezésig:
countdown
00 Years 00 Months 00 Weeks 00 Days 00 Hours 00 Minutes 00 Seconds
countdown
00 Years 00 Months 00 Weeks 00 Days 00 Hours 00 Minutes 00 Seconds
Ha belevágsz a tréningbe, akkor most 3db értékes bónusszal is megajándékozunk
Tiéd lehet a legteljesebb magyar nyelvű LinkedIn tréning. Segítünk, hogy ne csak az interjú skilljeid, de a LinkedIn profilod is professzionális legyen. Tűzvonalban, több ezres mintán tesztelt megközelítést adunk a hatékony álláskereséshez és személyesmárka-építéshez.
69.990 Ft helyett AJÁNDÉK
Mentális és érzelmi állóképességet szerzel, javul a kudarctűrő képességed és fejben is jobban ott leszel. Nem csak a rád nehezedő terheket csökkentjük, de még az önbizalmad is nőni fog, ahogy a tréninget nézed. Ez az anyag garantálja, hogy érzelmileg is csúcsformában legyél az álláskeresés ideje alatt.
9.900 Ft helyett AJÁNDÉK
Örök hozzáférést kapsz a CV Shark bennfentes networkingközösségéhez, így a "hogyan networkingeljek” kérdést már azelőtt megválaszoltuk neked, mielőtt föltetted volna. Ráadásul a tagság által hozzáférsz a CV Shark ajánlói rendszeréhez is, ami tovább gyorsítja majd az álláskeresésed.
99.000 Ft helyett AJÁNDÉK

Vérprofi Interjú

Értéke: 149,990 Ft

Álláskeresés LinkedInen

Értéke: 69,990 Ft

A Cápa Mindset

Értéke: 9,900 Ft

CV Shark Insider

Értéke: 99,000 Ft
Válj az Állásinterjú mesterévé: szerezd meg a tréninget és a bónuszokat most 328,880 Ft helyett mindössze 99,990 Ft-ért
countdown
00 Years 00 Months 00 Weeks 00 Days 00 Hours 00 Minutes 00 Seconds
countdown
00 Years 00 Months 00 Weeks 00 Days 00 Hours 00 Minutes 00 Seconds

Részletben fizetnél? Kattints ide.
(részletfizetés esetén fizetendő: 119,980 Ft)

Ezen a tréningen legfeljebb azzal kockáztatsz, ha lemaradsz róla
NULLA MELLÉBESZÉLÉS GARANCIA
Csak annyi elmélettel találkozol majd, ami tényleg muszáj - a fókusz a gyakorlatokon és szimulációkon lesz.

100% PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA
Gondoskodtunk róla, hogy kockázatmentesen belevághass a tréningbe. Ha bármilyen okból úgy éreznéd, hogy ez a program mégsem neked szól, akkor nincs más dolgod, mint az első alkalmat követően jelezni ezt, és visszautaljuk számodra a tréning teljes árát.
MINDEN KÉRDÉSRE LESZ IDŐ GARANCIA
"Nem fogunk kifutni az időből" - garantáljuk, hogy meg fogjuk tudni beszélni az összes felmerülő kérdésedet.
A tréning során direktben Gellérttel dolgozol majd
Erdőssy Gellért a CV Shark alapítója és ügyvezetője, LinkedIn szakértő, Magyarország első számú professzionális szakmai önéletrajz írója. A Cápák és Karrierek rendezvény megálmodója. Küldetése, hogy mindenki ráeszméljen a saját egyediségére, hogy aztán tudatosan alakíthassa a karrierjét és olyan állásban dolgozhasson, ahol kiemelkedőt képes alkotni.

Gellért az elmúlt években létrehozott egy gyakorlatias, megbízható és mindenki számára működő álláskeresési módszertant, amivel többezer embernek segített a munkahelyi előrelépésben és az állásváltásban. Gyakori előadója állásbörzéknek, konferenciáknak és szakmai rendezvényeknek. Az elmúlt években számos meghatározó piaci szereplővel dolgozott együtt.
Szerezd meg 328,880 Ft helyett mindössze 99,990 Ft-ért
countdown
00 Years 00 Months 00 Weeks 00 Days 00 Hours 00 Minutes 00 Seconds
countdown
00 Years 00 Months 00 Weeks 00 Days 00 Hours 00 Minutes 00 Seconds

Részletben fizetnél? Kattints ide.
(részletfizetés esetén fizetendő: 119,980 Ft)

VISSZAJELZÉSEK
“Kaptam egy forgatókönyvet, amivel nem csak most tudok elhelyezkedni, hanem bármikor máskor is...”

“Most már nem az van, hogy beparázva, görcsölve ülök ott, hanem tudok figyelni az interjúra, tudok figyelni a környezetre. Ebben nagyon sokat segítettek a szimulációk és a gyakorlás.”

“Őszintén úgy érzem, hogy szinte bárhová be tudnék kerülni mostantól, ahová szeretnék. Még valószínűleg oda is, ahová nem.”

“Mostmár nagyobb önbizalmam van és bátrabb vagyok az interjúkon.”
"Pár perc alatt annyi infót mondtál el, hogy félelmetes, hogy milyen lehet az, amikor ezzel valaki rendelkezik”

“Megtanultam, hogy a legfontosabb azt megmutatni, hogy tökéletesen megfelelek az álláskiírásnak és a megadott pozíciónak. Emellett sokkal magabiztosabb, lényegretörőbb lettem, igazából tényleg úgy érzem, szinte bárhová felvennének, ahová be szeretnék kerülni.”

“Professzionális. Ha erőlködnék, akkor sem tudnék negatívumot mondani. Nagyon pontos, felkészült voltál mindig, kihoztad a maximumot belőlem (...) Ami még nagyon tetszett , hogy a HR terület legtöbb szereplőjével szemben soha nem bullshiteltél, vetítettél, beszéltél mellé, hanem mindenre konkrét és jól alkalmazható megoldásod, javaslatod volt.”
“Minden álláskeresőnek nagy szüksége lenne Rád. Aki már találkozott Veled, az természetesen tudja, aki pedig még nem, az nyilván nem tudhatja, hogy milyen nagy szüksége lenne Rád.”

“Maga a személyiségem is úgy érzem, hogy fejlődött. Ahogy kifejezem magamat, meg ahogy beszélek meg a gondolkodásmódom is abszolút pozitívan változott.”
“Miután elkezdtünk dolgozni, ami leginkább változott az a hozzállásom a munkakereséshez, és a lelkesedésem is, ezt abszolút érzem. Korábban azért bőven nem volt ennyi önbizalmam, amikor keresgettem vagy nézegettem az állásokat. Korábban már valamennyire kétségbeesetten nézegettem és az volt bennem hogy inkább még lejjebb adni, hogy el tudjak helyezkedni. Most viszont pont az ellentéte valósult meg, hogy lényegében megdöbbentett, hogy mennyivel jobban el lehet adni azt a tudást, amivel rendelkezem. Mint azt gondoltam. Százalékban nagyjából egy 20-30%os különbséget sikerült elérnem, az elképzelt/tervezett fizetés és a fizetés között, amit végül sikerült elérni. Ami nagyon jelentős. A tervezett 350, esetleg 400 volt - ha rá tudom beszélni őket - de kezdetben elképzelésem sem volt, hogy ezeket milyen stratégiákkal lehet megvalósítani, úgyhogy az akkori tudásommal az nem feltétlenül sikerült volna. Végül 560-at értem el."
“A közös munka az első pillanattól kezdve ösztönző volt, különösen a tekintetben, hogy éreztem a maximális elhivatottságodat az irántam való segítségnyújtás terén. Ez megadta azt a kezdeti lökést, amitől kellő önbizalmam lett, és a munkakapcsolat teljes időtartama alatt meg is maradt a pozitív érzés.”

"...szeretném megköszönni a munkádat. Először is mindazt a tudást, amit összegyűjtöttél. Minden gondolatod mögött érződött, hogy komoly kutatómunka, vagy több év munkatapasztalat áll. Ilyen szempontból biztos hogy ez egy egyedülálló képzés! Az igényed arra, hogy ezt a tudást átadd másoknak a CV Shark által, számomra becsülendő. A profi közlésmódodból pedig rengeteget tanultam és nagyon inspiráló volt. A bónusz anyagokat külön köszönöm!"

“Mindenképpen írj egy vagy több ütős könyvet a tapasztalataidról, gondolataidról meg mindenről amiről akarsz, szerintem rengeteg ember életét tudnád jobbá tenni vele. Amúgy meg köszi tényleg a segítségedet, többet tanultam a pár hét alatt tőled, mint korábban összesen mindenkitől. Azt nem tudom csak, hogy Elon Musk, Gary Vaynerchuk vagy Sárvári György lesz-e belőled, de valami hasonló kaliber, az tuti! Hajrá!”
Szerezd meg 328,880 Ft helyett mindössze 99,990 Ft-ért
countdown
00 Years 00 Months 00 Weeks 00 Days 00 Hours 00 Minutes 00 Seconds
countdown
00 Years 00 Months 00 Weeks 00 Days 00 Hours 00 Minutes 00 Seconds

Részletben fizetnél? Kattints ide.
(részletfizetés esetén fizetendő: 119,980 Ft)

VISSZAJELZÉSEK
“Kaptam egy forgatókönyvet, amivel nem csak most tudok elhelyezkedni, hanem bármikor máskor is...”

“Most már nem az van, hogy beparázva, görcsölve ülök ott, hanem tudok figyelni az interjúra, tudok figyelni a környezetre. Ebben nagyon sokat segítettek a szimulációk és a gyakorlás.”

“Őszintén úgy érzem, hogy szinte bárhová be tudnék kerülni mostantól, ahová szeretnék. Még valószínűleg oda is, ahová nem.”

“Mostmár nagyobb önbizalmam van és bátrabb vagyok az interjúkon.”
"Pár perc alatt annyi infót mondtál el, hogy félelmetes, hogy milyen lehet az, amikor ezzel valaki rendelkezik”

“Megtanultam, hogy a legfontosabb azt megmutatni, hogy tökéletesen megfelelek az álláskiírásnak és a megadott pozíciónak. Emellett sokkal magabiztosabb, lényegretörőbb lettem, igazából tényleg úgy érzem, szinte bárhová felvennének, ahová be szeretnék kerülni.”

“Professzionális. Ha erőlködnék, akkor sem tudnék negatívumot mondani. Nagyon pontos, felkészült voltál mindig, kihoztad a maximumot belőlem (...) Ami még nagyon tetszett , hogy a HR terület legtöbb szereplőjével szemben soha nem bullshiteltél, vetítettél, beszéltél mellé, hanem mindenre konkrét és jól alkalmazható megoldásod, javaslatod volt.”
“Minden álláskeresőnek nagy szüksége lenne Rád. Aki már találkozott Veled, az természetesen tudja, aki pedig még nem, az nyilván nem tudhatja, hogy milyen nagy szüksége lenne Rád.”

“Maga a személyiségem is úgy érzem, hogy fejlődött. Ahogy kifejezem magamat, meg ahogy beszélek meg a gondolkodásmódom is abszolút pozitívan változott.”
“Miután elkezdtünk dolgozni, ami leginkább változott az a hozzállásom a munkakereséshez, és a lelkesedésem is, ezt abszolút érzem. Korábban azért bőven nem volt ennyi önbizalmam, amikor keresgettem vagy nézegettem az állásokat. Korábban már valamennyire kétségbeesetten nézegettem és az volt bennem hogy inkább még lejjebb adni, hogy el tudjak helyezkedni. Most viszont pont az ellentéte valósult meg, hogy lényegében megdöbbentett, hogy mennyivel jobban el lehet adni azt a tudást, amivel rendelkezem. Mint azt gondoltam. Százalékban nagyjából egy 20-30%os különbséget sikerült elérnem, az elképzelt/tervezett fizetés és a fizetés között, amit végül sikerült elérni. Ami nagyon jelentős. A tervezett 350, esetleg 400 volt - ha rá tudom beszélni őket - de kezdetben elképzelésem sem volt, hogy ezeket milyen stratégiákkal lehet megvalósítani, úgyhogy az akkori tudásommal az nem feltétlenül sikerült volna. Végül 560-at értem el."
“A közös munka az első pillanattól kezdve ösztönző volt, különösen a tekintetben, hogy éreztem a maximális elhivatottságodat az irántam való segítségnyújtás terén. Ez megadta azt a kezdeti lökést, amitől kellő önbizalmam lett, és a munkakapcsolat teljes időtartama alatt meg is maradt a pozitív érzés.”

"...szeretném megköszönni a munkádat. Először is mindazt a tudást, amit összegyűjtöttél. Minden gondolatod mögött érződött, hogy komoly kutatómunka, vagy több év munkatapasztalat áll. Ilyen szempontból biztos hogy ez egy egyedülálló képzés! Az igényed arra, hogy ezt a tudást átadd másoknak a CV Shark által, számomra becsülendő. A profi közlésmódodból pedig rengeteget tanultam és nagyon inspiráló volt. A bónusz anyagokat külön köszönöm!"

“Mindenképpen írj egy vagy több ütős könyvet a tapasztalataidról, gondolataidról meg mindenről amiről akarsz, szerintem rengeteg ember életét tudnád jobbá tenni vele. Amúgy meg köszi tényleg a segítségedet, többet tanultam a pár hét alatt tőled, mint korábban összesen mindenkitől. Azt nem tudom csak, hogy Elon Musk, Gary Vaynerchuk vagy Sárvári György lesz-e belőled, de valami hasonló kaliber, az tuti! Hajrá!”
Szerezd meg 328,880 Ft helyett mindössze 99,990 Ft-ért
countdown
00 Years 00 Months 00 Weeks 00 Days 00 Hours 00 Minutes 00 Seconds
countdown
00 Years 00 Months 00 Weeks 00 Days 00 Hours 00 Minutes 00 Seconds

Részletben fizetnél? Kattints ide.
(részletfizetés esetén összesen fizetendő: 119,980 Ft)

© 2016-2021 Minden jog fenntartva Erdőssy Gellért
Ez az oldal nem része a Facebook weboldalnak vagy Facebook Inc.-nek. Ez a weboldal nem támogatott a Facebook által semmilyen formában. A FACEBOOK a Facebook Inc. bejegyzett márkaneve.

Ez nem egy felnőttképzés. Nincs hivatalos képzési cél, nem irányul kompetenciafejlesztésre, nem ad szakképesítést, nem jogosít fel semmire és nem ad oklevelet, vagy diplomát. Ezt azért is fontos tisztázni, mert az új Felnőttképzési törvény egészen macerássá tesz bármit, ami felnőttképzés.