Rúgd be a karriered - száguldozz a fizetésemelés és előléptetés sztrádáján 
Karrierstratégia akkor, amikor igazán kell
Remek szakember vagy, aki keményen dolgozik a sikerért és joggal várja az eredményeket. A jövőképed pozitív, a tanácsadásban hiszel, mert látod benne az értéket. 
De a lényeglátás nehéz: túl sok az információ. Kell egy külső szakértő.
Olyan, aki nem csak azt mondja, amit hallani akarsz. Akivel stratégiát tervezhetsz,
ellenőriz és akár ki is hajtja az eredményt belőled.
Igazold le Erdőssy Gellértet.

CV Shark - Erdőssy Gellért
Erdőssy Gellért a CV Shark alapítója és ügyvezetője, LinkedIn szakértő, Magyarország első számú professzionális szakmai önéletrajz írója. A Cápák és Karrierek rendezvény megálmodója. Küldetése, hogy mindenki ráeszméljen a saját egyediségére, hogy aztán tudatosan alakíthassa a karrierjét és olyan állásban dolgozhasson, ahol kiemelkedőt képes alkotni.

Gellért az elmúlt években létrehozott egy gyakorlatias, megbízható és mindenki számára működő álláskeresési módszertant, amivel többezer embernek segített a munkahelyi előrelépésben és az állásváltásban. Gyakori előadója állásbörzéknek, konferenciáknak és szakmai rendezvényeknek. Az elmúlt években számos meghatározó piaci szereplővel dolgozott együtt.
A karriered nem nyomasztó többé, mert melletted dolgozom
Tudod rólam, hogy csak az eredmények érdekelnek
Néha nagyon kemény ez a meló, mert tényleg csúcsragadozókkal, igazi hamisíthatatlan vállalati cápákkal dolgozom együtt, akiknek az elvárásai baromi magasak. De hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem élvezem. Mindig is a legjobbakkal akartam dolgozni. Mindig is azt akartam, hogy világklasszis eredményeket szállítsak az ügyfeleimnek.
Őszintén büszke vagyok arra, hogy olyan eredményeket hoz a CV Shark, amit anno megálmodtam. Őszintén büszke vagyok arra, hogy mások karrierjére és életére lehetek direkt hatással.
Azt csinálom, amiben a legjobb vagyok - és, ha szeretnéd, akkor a te karriered a következő projektem.
Visszavesszük az irányítást a karriered felett
Online meetinget tartunk, vagy telefonon beszélünk 1,5 órát, ahol válaszolok az összes felmerülő kérdésedre. Nem előre gyártott konzerv tudást, hanem ínycsiklandozó gourmet menüt kapsz, a féltett tudásom legjavát. Nem tartok vissza semmit.
A személyre szabott beszélgetésünk rólad és a te karrieredről szól. Ha még nem tisztult le, hogy pontosan mit szeretnél, akkor akár választhatsz az alábbi étlapról is.

karrier újratervezés

bértárgyalás stratégia

énmárka és pozícionálás

vállalati politizálás

előléptetés

hatékonyságnövelés

Vajon alkalmas vagy arra, hogy a karrierstratégád legyek?
A sztori a tiéd: fölépítetted a karriered, jó szakember vagy, biztosítod a családod jövőjét. Ebben a történetben a főhős te vagy. Te döntöd el, hogy magad mellé veszel a küzdelemben.

Nem egyedül akarsz mindent megoldani

Ha magadnak vágod a hajad, varrod a ruháidat, mindenre IS tudod a tökéletes választ, akkor valószínűleg nem én leszek az embered.

Nem korlátolt a gondolkodásmódod

Ha mindig más a felelős és egyébként sem létezik megoldás a problémádra, akkor én sem fogok tudni segíteni.

Nem önéletrajzot, kísérőlevelet szeretnél

Nem foglalkozom tanácsadással, csak újraírással. Tanácsok helyett professzionális pályázati anyagot szállítok. Ha szeretnél megbízni a kivitelezéssel, akkor kérlek, adj le érdeklődést a honlapomon. Ez az oldal nem erről szól.

Semmi sem drága, ami megéri az árát

Befektetési szemlélettel gondolkozol és a velem való közös munkától megtérülést vársz. Abban hiszel, hogy nem elég spórolni, hanem többet kell keresni. Ezért hajlandó vagy tenni is.

Eljött a te időd:
újra nálad lesz az irányítás a karriered felett
  • ​Az általad megadott napon és időben 1,5 órát csak rád szánok.
  • ​A karrier utadat megnézem előre, így azzal nem megy már az idő, hogy ránézek a LinkedIn profilodra, önéletrajzodra.

1,5 órás szakmai konzultáció Erdőssy Gellérttel
A konzultáció díja 74 990 Ft

Ha bármilyen technikai probléma merülne fel a fizetéskor, akkor kérlek, írj a cvshark@cvshark.hu-ra. Köszönöm!
© 2016-2021 Minden jog fenntartva Erdőssy Gellért
Ez az oldal nem része a Facebook weboldalnak vagy Facebook Inc.-nek. Ez a weboldal nem támogatott a Facebook által semmilyen formában. A FACEBOOK a Facebook Inc. bejegyzett márkaneve.