CV by cvshark
Nem megmondom, vagy megmutatom, hogyan írj önéletrajzot...hanem megírom helyetted.
Szavakba öntöm, hogy miért te vagy a tökéletes jelölt a pozícióra.

Készen állsz, hogy kitűnj az álláskeresők tömegéből?

Foglalj időpontot és nézzük meg, hogy tudunk-e közösen dolgozni.
Töltsd meg a naptárad állásinterjú időpontokkal!
A közös munka eredménye:
· versenyképes angol (vagy magyar) önéletrajz és kísérőlevél
· keresőoptimalizált linkedin profil
· Több állásinterjú, nagyobb döntési szabadság, gyorsabb elhelyezkedés

430+

MEGÍRT PÁLYÁZATI ANYAG

3225+

ÓRA TAPASZTALAT

99,2%

ÜGYFÉL ELÉGEDETTSÉG

ügyfél Visszajelzések
"Tavaly augusztusban kerestelek meg és kértem a segítséged egy CV összeállításában, azóta nem beszéltünk, azonban úgy gondolom, hogy így utólag is hasznos lehet a visszajelzés a munkádról: Roland Berger, Refinitive (UK), Citi, Deloitte (London), PWC (London), Boston Consulting Group, MNB, EY, GE a cégek ahova behívtak interjúra, egyedül a McKinsey-nél nem működött a CV (vagy csak az időzítés volt a rossz), lényegében 10 jelentkezésből 9 esetben kaptam visszahívást (ill. volt néhány hely, pl. MKB, MFB, ahova jelentkeztem, behívtak, de nem éltem a lehetőséggel). Szóval komolyan megpályázni kívánt pozíciók esetében elég magas volt a CV hatékonysága...Szóval így utólag is szeretném megköszönni a segítséged meg a munkád."
"Kedves Gellért!
Végre én is tudok neked jó hírrel szolgálni!! :D
Kicsit lustán álltam neki az álláskeresésnek miután megcsináltuk a CV-m. Hét helyre beadtam szeptember közepén, hat cégtől vissza is hívtak két napon belül Jövő héten kezdek az új munkahelyemen! Nagyon megdicsérték a CV-met. Teljesen igazad van abban, hogy az a cél az önéletrajzzal az, hogy behívjanak interjúra, onnantól kezdve meg már csak el kell adnod magad. A megpályázott állás helyett egy sokkal magasabb pozíciót ajánlottak fel, ami meg se volt hirdetve... Pont a bértárgyalásra menet hallgattam meg a "Gyümölcsnap vagy jó fizetés?" podcast-edet, úgyhogy a pénztárcám is boldog :D Köszönöm a hasznos tudást amit megszereztem!
Szép estét!"
"Miután kész lett a CV-m utána egyik napról a másikra jöttek az ajánlatok. 10-12 helyre adtam be, végül 8 helyről kerestek és mióta elhelyezkedtem azóta is folyamatosan jönnek a megkeresések."
"Sziasztok! Most kértem Gellért segítségét és egyszerűen szólva le vagyok nyűgözve! Rengeteg CV sablont lehet találni a neten, de ezek semmit nem érnek, ha nincs ütős tartalmuk. Képzeljétek el azt, hogy beszélgettek egy idegen emberrel pár órán keresztül és összeállít nektek egy olyan CV-t, amit majd tátott szájjal olvastok, mert tömören és figyelemfelkeltően van megfogalmazva mindaz, amit eddigi elértetek. Próbáljátok ki, szerintem az elégedettség Gellérttel Garantált!"
“Viszont a CV tényleg jó :D Illetve nem is a CV-nek örülök a legjobban, hanem annak a szemléletmódnak, amit átadtál és amit a blogodon is folyamatosan hirdetsz. Kis átalakítással, sales mindsettel, a hangsúly változtatásával sok olyan poziról kapok visszajelzést, amikre korábban semmi nem jött. Az álláskeresést is tanulni kell, az elmúlt időszakban erre a saját bőrömön jöttem rá. Meglesz nemsokára a helyem, valahol tuti engem várnak, csak meg kell találni azt.”
“Nagyon elégedett vagyok: Gellért hihetetlen jól kombinálja a marketing, logika, pszichológia elveit, és persze a tapasztalatait az önéletrajzírásban. Ennek eredményeképp egy jól átlátható, logikus, ügyesen megfogalmazott önéletrajzot kapsz kézhez. Csak ajánlani tudom!”
“Minden álláskeresőnek nagy szüksége lenne Rád. Aki már találkozott Veled, az természetesen tudja, aki pedig még nem, az nyilván nem tudhatja, hogy milyen nagy szüksége lenne Rád.”
"Tanácsadói pozícióra akartam váltani 7 és fél kutatói és elemzői pozícióban eltöltött év után. Elég sokat dolgoztam az önéletrajzomon és összehoztam egy tömör, 2 oldalas, elég nehezen emészthető verziót, amire már nem tudtam külső szemmel, objektívan tekinteni. Gellért nem csak abban tudott tanácsot adni, hogy mit hagyjak a CV-mben és, ami benne maradt az hogyan maradjon benne, hanem abban is, hogy mi kerüljön ki belőle úgy, hogy a végén az eredmény még hatásosabb legyen. Közösen átdolgoztuk az önéletrajzom és egy ütős, egy oldalas verzió lett belőle. A végleges verziót 9 tanácsadó cégnek küldtem el, és a 9-ből 8-nál behívtak személyes interjúra, vagy tesztírásra.”
"Szia Gellért! Kicsit eltűntem, de mindenképp szerettem volna mondani, hogy nagyon örülök a közös munkának. A cv-m nagyon ütős. Ahova beadtam szinte mindenhova behívtak. Konkrétan válogathatok az állásinterjúk között."
FONTOS: A weboldalon látott eredmények nem átlagosak. Ezek az eredmények azoké a sikeres ügyfeleké, akik beletették a szükséges munkát az álláskeresésbe. Semmi nem garantálja a sikeredet, ha nem dolgozol érte.
© 2016-2022 Minden jog fenntartva Erdőssy Gellért
FONTOS: A weboldalon látott eredmények nem átlagosak. Ezek az eredmények azoké a sikeres ügyfeleké, akik beletették a szükséges munkát az álláskeresésbe. Semmi nem garantálja a sikeredet, ha nem dolgozol érte.
Ez az oldal nem része a Facebook weboldalnak vagy Facebook Inc.-nek. Ez a weboldal nem támogatott a Facebook által semmilyen formában. A FACEBOOK a Facebook Inc. bejegyzett márkaneve.